Welkom bij Wessels Eieren!

Wessels Eieren - Aangenaam

Pluimveehouderij Wessels Eieren is een innovatieve en vooruitstrevende Twentse pluimveehouderij. We produceren heerlijk verse eieren! Officieel is onze naam Reggedal Eieren, maar ook naar de naam Wessels Eieren luisteren wij graag! Op onze verpakkingen en ook onderaan deze pagina voeren wij deze naam met trots. Het is de achternaam van Henk en Gerrit Wessels, de eigenaars.

De kracht van Wessels Eieren

Wessels is gespecialiseerd in de productie van verschillende soorten eieren. Onze eigen legkippen leggen iedere dag de lekkerste verse eieren gelegd. Om een zo vers mogelijk ei te garanderen worden deze dezelfde dag nog gesorteerd en verpakt. De verse eieren distribueren we zelf. Op deze manier hebben we de hele productieketen in eigen hand.

Wij leveren aan een breed palet van klanten zoals retail, horeca, instellingen, bakkerijen en grosssiers. Lees hier meer over op de pagina dienstverlening. Hier vindt u alle informatie over de onze optimale productieketen. Deze zorgt er voor dat u op ieder gewenst moment kunt beschikken over een vers ei!