We stellen de allerhoogste eisen aan zakelijke dienstverlening

Dienstverlening

Wij leveren hoofdzakelijk aan:
• Retail
• Horeca
• Instellingen
• Bakkerijen
• Grossiers

Een duidelijke plus voor onze afnemers

Doordat wij de hele productieketen in eigen hand hebben, kunnen we een constant hoge kwaliteit leveren. We verspillen geen tijd bij bijvoorbeeld sortering of distributie, zodat onze eieren een maximale houdbaarheid hebben. U bent op deze manier altijd verzekerd van een vers kwaliteitsei.

Snelle levering

Zoals gezegd zijn we bij de levering van onze eieren niet afhankelijk van andere partijen. We staan dus garant voor een snelle, flexibele levering. Ook op momenten dat u ineens snel een hoeveelheid eieren nodig heeft, staan wij voor u klaar! Wij hebben de flexibiliteit om direct in te spelen op uw vraag.

Uw voorraadbeheer uitbesteed

Wilt u zelf helemaal geen omkijken meer hebben naar de eieren in bijvoorbeeld uw winkel? Wij doen ook aan voorraadbeheer. Leg de verantwoordelijkheid gerust bij ons neer: wij adviseren over de samenstelling van uw assortiment en zorgen ervoor dat uw voorraad altijd op peil is. Ook zorgen we dat er zelden eieren 'over de datum' gaan.
De ervaring van veel van onze klanten is dat dit naast gemak voor ook zorgt voor een stijging in de eiverkoop!

Concurrerende prijs

Naast een uitstekende dienstverlening, leveren wij onze producten tegen scherpe prijzen. Neem voor meer informatie contact met ons op.