Neem contact met ons op voor actuele informatie

Prijs eieren

De prijs van eieren varieert wekelijks. Het niveau wordt bepaald door de internationale vraag naar- en aanbod van eieren. Het verloop van de eierprijs kunt u hieronder volgen.

Deze informatie is afkomstig van de pagina 'prijs eieren' op www.marktprijzen.boerderij.nl. De hier getoonde prijs is de prijs voor 100 bruine scharreleieren. Het gaat hier om de zo genoemde NOP eiernotering. Via de knop instellingen kunt u een aantal andere noteringen bekijken, zoals de Amsterdamse Grossiersnotering. Let op: Deze prijzen zijn slechts basisnoteringen. Alle overige kosten komen hier nog overheen.

Bepaling van de prijs eieren

Bij Reggedal Eieren is de prijs niet alleen afhankelijk van de hierboven getoonde Eiernoteringen en de bijkomende kosten. Andere factoren die meespelen zijn bijvoorbeeld de omvang van de bestelling. Hoe meer eieren u bestelt, hoe lager de prijs van de eieren is! Ook telt de aard van de verpakking en de afstand waarover de eieren getransporteerd moeten worden. Voor actuele informatie over de scherpe prijzen van Reggedal kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.